Pin it

Избери език

CATEGORIES

Premium Baby

Разработен специално за чувствителната бебешка кожа и коса,  душ гелът Premium Baby е удачното решение за всеки родител. Забравете за притесненията от продукти, съдържащи изкуствени съставки – това е натурална грижа  за вашето бебче. Неговата кожа ще бъде почистена нежно и деликатно, без да бъде раздразнена. Тъй като разчита на ефекта на лайката и Овеса, в съчетание с полезното действие на пантенола, Premium Baby 2 in 1 може да се ползва за третиране на кожата и косата.  Неговото въздействие ще донесе на бебето спокойствие и мекота, като в същото време ще се погрижи за здравето.

Душ гелът е тестван дерматологично и резултатите потвърждават, че е абсолютно безвреден към кожата и косата, като в същото време почиства фините детски пори. Полезното действие се изразява и в поддържането на влажността на кожата. Без да предизвиква дразнене или нежелани обриви, 2 in 1 душ гел е създаден да се грижи, без да предизвиква сълзи. Ние знаем, че не бихте направили никакъв компромис със здравето на своето бебе, затова ви предлагаме натурален продукт, който е сто процента безвреден. Не съдържа сапун и оцветители, които бих провокирали нежелани ефекти или алергии, без сърбеж по косата и кожата. Premium Baby 2 in 1  действа продължително, щадейки нежната кожа, като в същото време се отмива лесно.

 

Начин на употреба:  Изсипете в дланта си малко количество от Premium Baby 2 in 1 и нежно разтрийте тялото и косата на бебето. Изплакнете с топла вода.

 

 

Premium Baby 2 in 1 душ гел се предлага в опаковки от 200 и 500 ml

Подреди по: orderby Показвай по:

Premium Baby 2 in 1 душ гел 200 ml (Код: )

Разработен специално за чувствителната бебешка кожа и коса, душ гелът Premium Baby 200мл. е удачното решение за всеки родител. Забравете за притесненията от продукти, съдържащи изкуствени съставки – това е натурална грижа за вашето бебче.

Premium Baby 2 in 1 душ гел 500 ml (Код: )

Разработен специално за чувствителната бебешка кожа и коса, душ гелът Premium Baby 500мл. е удачното решение за всеки родител. Забравете за притесненията от продукти, съдържащи изкуствени съставки – това е натурална грижа за вашето бебче.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Последвайте ни:

Абонирай се:

ПОЛИТИКА

Premium Health Products ltd

ул. Маринковица 18а София 1618

тел +35929954444

факс +35929954443

E-mail: [email protected]