Pin it

Избери език

CATEGORIES

Premium Body lotion spray 100 ml

Продукт от серията Premium, който се грижи за здравината на кожата и предпазва наранените или ожулени места. Въздействието му продължава 24 часа, като хидратира в дълбочина и подхранва. Формулата от пантенол, прополис, алантоин, алое вера и калций оказва изключително полезно действие върху тялото.

Продукт от серията Premium, който се грижи за здравината на кожата и предпазва наранените или ожулени места. Въздействието му продължава 24 часа, като  хидратира в дълбочина и подхранва. Формулата от пантенол, прополис, алантоин, алое вера и калций  оказва изключително полезно действие върху тялото.  Той може да използва ежедневно в случаи на леки наранявания на епидермиса. Дълготрайната грижа се осигурява от всяка една съставка - от прополиса, който действа антигъбично и защитава от лъчения, като в същото време има антибактериални свойства. Алантонинът пък има дезинфектиращ и почистващ ефект, ускорява зарастването на раните, стимулира клетъчното образуване и така възстановява увредената тъкан. Той успокоява кожата, особено груба кожа. Противовъзпалителното и противоалергично действие  на Алое Вера веднага помага на увредения участък на кожата.

Premium Body lotion spray може да се използва при повърхностни ожулвания и натъртвания преди да бъде оказана по- сериозна помощ. Той помага при травми от падания или охлузвания, защото действа веднага и носи почти моментно облекчение.  Неговият ефект обаче трае цели 24 часа, което е особено важно при подобен вид наранявания. Натуралният произход на съставките му гарантира полезно действие без никакви странични или вредни ефекти. Спреят ще облекчи мигновено поразеното място, а и ще предотврати по-нататъшното инфектиране на кожата. Premium Body lotion spray помага и при слънчеви изгаряния, затова се препоръчва в горещите летни дни. Пантенолът защитава  епидермиса и в същото време спомага хидратацията. 

Premium Body lotion  е под формата на спрей, което го прави удобен за носене и лесен за приложение.

 

Начин на употреба: Разклатете Premium Body lotion spray и напръскайте нужното място. Избягвайте зоната на очите и дихателните пътища. При попадане там, изплакнете обилно с вода.

 

Premium Body lotion spray се предлага като спрей в опаковка от 100 ml

Цени
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Последвайте ни:

Абонирай се:

ПОЛИТИКА

Premium Health Products ltd

ул. Маринковица 18а София 1618

тел +35929954444

факс +35929954443

E-mail: [email protected]