Pin it

Избери език

CATEGORIES

Premium Body milk 200 ml

Грижата за тялото като цяло свързваме грижа за кожата. Затова се стараем тя да бъде мека и гладка, да не бъде изсушена. Premium Body milk осигурява точно това - мекота и хидратация на вашата кожа. Натурален продукт от серията Premium, това мляко е с изключително натурален произход - съдържа пантенол и витамини А и Е.

Грижата за тялото като цяло свързваме грижа за кожата. Затова се стараем тя да бъде мека и гладка, да не бъде изсушена. Premium Body milk  осигурява точно това  - мекота и хидратация на вашата кожа.  Натурален продукт от серията Premium, това мляко е с изключително натурален произход - съдържа пантенол и витамини А и Е. Тези съставки осигуряват нужната влага на епидермиса, като в същото време се грижат за еластичността и здравината. Въздействието на витамините е избрано с цел освежаване и грижа – витамин А спомага растежа на клетките, а витамин Е им доказани антиоксидантни функции. Вашата кожа ще бъде защитена и освежена с  Premium Body milk.

Продуктът е тестван дерматологично, той е подходящ за ежедневна употреба. Няма никакви странични ефекти, не води до дразнения или обриви. Третирането с него ще донесе усещане за подмладяване и стягане на кожата. Пантенолът допълнително защитава външния слой на епидермиса, поддържайки влажността. Ползването на Premium Body milk  се препоръчва при раздразнена или суха кожа. Ефектът от него е дълготраен и полезен за тялото.  Може да се ползва от безпроблемно от  всички, защото е подходящ за всякакъв тип кожа, както за жени, така и за мъже след къпане, слънчеви бани, обезкосмяване или бръснене. Съставките подхранват кожата, предпазвайки я от прах, пот и замърсяване. Premium Health предлага висококачествени напълно безвредни продукти за здравето с доказан произход. Осигурете нужната грижа за вашата кожа.

Начин на употреба: Намажете лицето и тялото с Premium Body milk и изчакайте да попие в кожата.

Внимание: В случай, че имате суха кожа, използвайте Premium Body milk вечер, а за мазна кожа се препоръчва  третиране сутрин и вечер.

 

Premium Body milk се предлага в опаковка от 200 ml 

Цени
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Последвайте ни:

Абонирай се:

ПОЛИТИКА

Premium Health Products ltd

ул. Маринковица 18а София 1618

тел +35929954444

факс +35929954443

E-mail: [email protected]