Pin it

Избери език

CATEGORIES

Premium Derma

Открийте истинското удоволствие и релакс, съчетани с деликатна грижа за вашата кожа. PREMIUM DERMA – част от серията Premium е душ гел с натурален произход, чието ниво на pH е 5,5 също като на човешката кожа. Това ви гарантира изключително нежното докосване от продукт, създаден да увеличи миговете на спокойствие и блаженство под душа. Съставките на Premium Derma са безвредни, те са подбрани така, че да съчетават полезното въздействие с антисептичните свойства на обезмирисителя Sensiva. Неприятните телесни миризми ще изчезнат бързо, а кожата ще се възроди от пантенола, обогатен с лaйка и урея. Този душ гел не съдържа алергени, алкални елементи или оцветители, той разчита на въздействието на природните компоненти. Затова подходящ за употреба от всякакви възрастови групи, без ограничения. Дерматологично доказаното му ефективно въздействие за лицето, тялото и чувствителната кожа не само ще ви донесе усещането за свежест, то ще се грижи реално за вашето здраве.

 

Както всеки един от продуктите на Premium Health, и този душ гел може да се ползва през цялата година. Той се препоръчва дори при чувствителна кожа. Пантенолът облекчава епидермиса при слънчеви изгаряния или измръзване, както и при дразнене в по-чувствителните зони на тялото. Усещането за комфорт не несравнимо и трае дълго време след използване. За истинска грижа за вашето тяло, използвайте душ гела с  други продукти на Premium Health.

 

 

 

Подреди по: orderby Показвай по:

Premium Derma ph 5,5 душ гел 200 ml (Код: 002)

Открийте истинското удоволствие и релакс, съчетани с деликатна грижа за вашата кожа. PREMIUM DERMA 200мл. – част от серията Premium е душ гел с натурален произход, чието ниво на pH е 5,5 също като на човешката кожа.

Premium Derma ph 5,5 душ гел 500 ml (Код: 001)

Открийте истинското удоволствие и релакс, съчетани с деликатна грижа за вашата кожа. PREMIUM DERMA 500мл. – част от серията Premium е душ гел с натурален произход, чието ниво на pH е 5,5 също като на човешката кожа.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Последвайте ни:

Абонирай се:

ПОЛИТИКА

Premium Health Products ltd

ул. Маринковица 18а София 1618

тел +35929954444

факс +35929954443

E-mail: [email protected]