Pin it

Избери език

CATEGORIES

НЕСЕСЕР VISION KIT 3 IN 1

Този несесер от Premium Health Products е отлично предложение за всеки. Компактен, полезен и удобен, той е идеалният подарък за вас. Състои се от почистващ разтвор за очила, кърпичка против замърсявания и мултифункционална мини отвертка.

Този несесер от Premium Health Products  е отлично предложение за всеки. Компактен, полезен и удобен, той е идеалният подарък за вас. Състои се от  почистващ разтвор за очила, кърпичка против замърсявания и мултифункционална мини отвертка.  Независимо дали носите слънчеви или диоптрични очила, мини несесерът може да се окаже  изключително полезен в поддръжката или почистването. Течността се изпарява бързо и почиства перфектно всякакви стъклени повърхности като стъкла, окуляри или обективи. Кърпичката за забърсване е изработена от материя, която не драска повърхността на стъклото и не замазва течността. Изпира се лесно и след като изсъхне е готова за нова употреба. Мултифункционалната мини отвертка е с два накрайника, за да може да се ползва за ремонт на рамките или поправка на съоръжения като бинокли, телескопи и фотоапарати.  НЕСЕСЕР VISION KIT 3 IN 1 е малък и компактен, той се побира идеално дори в дамската чанта. Това го прави перфектният подарък. Не се оставяйте да бъдете изненадани неприятно от повредените очила, отстранете веднага всяка неизправност. Поръчайте сега своя несесер VISION KIT 3 IN 1 – необходимата грижа за стъклата и рамките на вашите очила.

 

 

Съдържание: почистващ разтвор за очила, кърпичка за почистване на стъклени повърхности  и мултифункционална мини отвертка!

Цени
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Последвайте ни:

Абонирай се:

ПОЛИТИКА

Premium Health Products ltd

ул. Маринковица 18а София 1618

тел +35929954444

факс +35929954443

E-mail: [email protected]